Algemene voorwaarden

Artikel 1: aard van de overeenkomst

De aard van deze overeenkomst is dat u de personal trainer bij Cobra Boxing inhuurt voor het geven van trainingsadviezen, het samenstellen van uw trainingsprogramma en het begeleiden van dit programma. De personal trainer draagt zorg voor zijn kennis door opleidingen en bijscholingen te volgen. Daarnaast zorgt Cobra Boxing voor alle benodigde materialen om de trainingen te ondersteunen, met uitzondering van persoonlijke materialen.

Artikel 2: aansprakelijkheid

Het is bij u bekend dat u zich heeft ingeschreven voor een les, lessen, workshop of andere aan Cobra Boxing gerelateerde activiteit met inspannende fysieke activiteiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot; gewichtheffen, wandelen, boksen, yoga en het gebruik van diverse conditie- en trainingsapparatuur en –installaties. U bent zelf verantwoordelijk voor het inwinnen, opvolgen en informeren van de personal trainer van medisch advies m.b.t. medische indicaties of medicatie. Medisch advies kunt u inwinnen bij uw eigen (behandelend) arts. De personal trainer verklaart uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan.

Bij vrij, zelfstandig sporten bent u zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de oefeningen. Wij adviseren om regelmatig trainingen met een personal trainer te volgen. Cobra Boxing is te allen tijde niet aansprakelijk in geval van blessures, letsel, ongevallen etc. tijdens of ten gevolge van alle soorten trainingen.

Artikel 3: prijzen, betalingen en lidmaatschap

U bent er mee bekend en stemt ermee in dat overeenkomsten en lidmaatschappen niet overdraagbaar of toewijsbaar zijn. U erkent dat er voorafgaande betaling is vereist. Trainingen dienen per vooruitbetaling te worden voldaan. Betalingen die zijn gedaan worden niet gerestitueerd. U erkent dat de specifieke ontheffing van aansprakelijkheid, goedkeuring en instemming van deze overeenkomst onbeperkt geldig blijft. Er wordt geen terugbetaling verleend voor trainingen die niet werden voltooid.

Artikel 4: annulering, niet of te laat komen

U erkent dat de afspraken zijn gereserveerd en dat annuleringen minimaal 24 uur vooraf (telefonisch, sms of Whatsapp) moeten worden gemeld. U begrijpt dat u geen terugbetaling ontvangt voor gemist afspraken. Het is uw verantwoordelijkheid om uw personal training afspraken bij te wonen zoals ze zijn gepland.

U begrijpt dat de afspraken exact op het geplande tijdstip en plaats zullen beginnen en eindigen en u erkent dat vertragingen bij het starten van een geplande afspraak geen reden zullen zijn om de geleverde service uit te breiden buiten de resterende duur van de geplande tijd. U begrijpt dat uw training zal worden geannuleerd indien u meer dan 15 minuten te laat bent en dat deze training zal worden aangerekend. U erkent dat een vertraging van een geplande training de trainingsstatus niet kan wijzigen naar een andere status dan een volledige training. U begrijpt dat er geen halve trainingen kunnen zijn vanwege enige vertragingen.