Maximale aandacht voor een maximaal resultaat

    privé boksles

Mentaal en fysiek sterker

Privé boksles

By cobra boxing

Privé boksles: Bij Cobra Boxing krijg je meer dan een Prive Trainer of Personal Bokstraining, namelijk een volledig geïnvesteerde bokscoach. Van maaltijdplannen, disciplines en patronen, gewichtsbeheering tot specifieke technische training. We houden rekening met alle aspecten van je ontwikkeling. Dus waar je ook voor vecht, je hebt een coach in je hoek!

Persoonlijke strategie
Als gecertificeerde personal trainers doen wij er alles aan om je boksen te verbeteren, je conditie te transformeren en je doelen te bereiken.

Onze coaches ontwikkelen een gepersonaliseerde fitnessstrategie die is afgestemd op je specifieke behoeften. Onze Personal Trainers staan ​​bij elke training aan je zijde en houden je gefocust om het beste uit jezelf te halen.

3 soorten Personal Boks Trainer sessies.
We begrijpen dat iedereen op een verschillend niveau en met verschillende doelen binnenkomt. Om deze reden gaan we samen met jou zitten en maken we een aangepast plan. Dat doen we voor elke klant op basis van 3 opties. Kies het meest geschikte persoonlijke trainingsprogramma voor jou.

50/50 Cobra Boxing deal
Deze combinatie geeft je het beste van twee werelden. Voer een reeks conditioneringsoefeningen uit en eindig met bokstechniek.

100% Cobra Boxing fitness
Ga voor een planmatige conditionering. Ontwikkel de snelheid en kracht van een bokser met volledige lichaamstraining om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, kracht te krijgen en je fit te voelen na elke sessie.

100% Cobra Boxing techniek
Van voetenwerkoefeningen tot bekwame padworksessies. Verbeter je vorm, leer specifieke technieken en krijg alle tools die nodig zijn om je boksspel naar een hoger niveau te tillen.

 

Waar voor je geld

bepaal je keuze

\

Maximale aandacht, maximaal resultaat

\

Van persoonlijk doel tot wedstrijdbokser

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Keuze uit 3 trainingsprofielen

Kies voor jezelf

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing. 
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !