Bokstechniek met aandacht voor details

    bokstechniek en tactiek trainen

situatie gericht, persoonlijk, planmatig

train techniek vanuit de praktijk

By cobra boxing

het zit ‘m vaak in de kleine dingen…

Boksen is een complexe sport, met een hoge intensiteit en elke seconde van elke wedstrijd is de situatie anders. De tegenstander, de omstandigheden, het klimaat… Waar je invloed op hebt is de antwoorden die je meeneemt. De antwoorden die je moet hebben om in de basis in alle situaties te kunnen terugvallen op je kennis en vaardigheden.

Technisch boksen
Alles komt bij elkaar in een paar minuten. Het komt er op aan dat je zo getraind bent dat lichaam en geest je als vanzelf alle noodzakelijke handelingen laten verrichten. Niet meer. Niet dat je wedstrijden moét doen. Je kunt bij ons ook als receant of boksliefhebber de fijne kneepjes leren.

Train met een plan  
Als coach en trainer gaan we aan het werk. Eerst brengen we in kaart wat je al kunt en bepalen het aanvangsniveau. Vanuit daar maken we een plan en stellen we doelen. Er zullen naast de Personal Boxing Training ook teamtrainingen worden gehouden, of spelboksen, wedstrijden, alles is bespreekbaar.

Tactiek en kracht
De techniek die getraind wordt heeft ook direct te maken met de tactiek die bij je past. In de meeste situaties is er geen tijd voor nadenken. Weet jij wat in welke situatie een goede oplossing is? Kun jij de aanwijzingen van je coach opvolgen? Daarbij komt, dat techniek en tactiek gepaard moeten gaan met snelheid, kracht, mentaal uithoudingsvermogen, mobiliteit…

Boksen met je hart én je verstand
We analyseren je bewegingen en laten met video beelden aan je zien wat wij zien. We gaan modern te werk maar verliezen onze roots niet uit het oog. De wereld van het boksen bevindt zich in de ring en nergens anders.

COBRA staat voor COncentratie COördinatie COnditie, Behendigheid, Reactievermogen en Assertiviteit.

Wees de betere bokser.

Een fantastische boksles met inhoud

Werk met je lichaam en geest

\

Mental Coaching, discipline en doorzetten

\

Gericht op jouw eigen situatie

\

Voor dames en heren, jong en oud

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Vanuit jarenlange wedstrijdervaring gegeven

Kies voor jezelf

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing. 
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !