Bokszaktraining met aandacht voor iedereen

    bokszak trainingen 

meer focus. meer scherpte. meer veerkracht.

bokszak trainingen

met inhoud

By cobra boxing

Bokszaktraining voor iedereen…

Een training op een bokszak kan veel voldoening geven. Onze bokszaktraining bestaat voor een deel uit technische boksinstructies, uitleg over het juiste gebruik van de bokszak en oefeningen die uit de werkelijke bokspraktijk komen. Het is erg leuk en motiverend om jezelf merkbaar te verbeteren.

Puur aggressie ontladen?
Kom je in een aggressieve omgeving terecht? Zeker niet! Juist in een boksschool leert men om onder begeleiding om te gaan met frustraties en kanaliseren wij dat. Er is een bijzonder hoge mate van respect voor jong en oud, beginner of gevorderde, man of vrouw.

Heerlijk ontspannen door inspannen
Een bokszaktraining kent steeds verschillende opdrachten, intensiteiten en situaties. Zoals ook in het boksen nooit een situatie hetzelfde is bootsen we dat op de stootzak ook na. Aan de hand van voorbeelden wordt je gevraagd om een opdracht uit te voeren. Daardoor ben je helemaal in een boks state-of-mind. We streven er naar dat je na de training met een tevreden gevoel weer uitkijkt naar de volgende keer.

Bokszaktraining op niveau
De oefeningen worden aangepast aan jouw niveau waarbij de kwaliteit van uitvoering van de oefeningen hoog in het vaandel staat. De oefeningen worden ook gedaan door wedstrijdboksers waaronder de Nationale Selectie. Meer dan 15 jaar internationale bokservaring en benchmarking met verschillende collega trainer-coaches zijn in de lessen verweven. De sportieve invloed van ABCC Apeldoorn en daarbij werkend met onder andere Dutch Windmill trainer Eric Volman en  Bondscoach Hennie van Bemmel zijn in  iedere training merkbaar.

Een fantastische work-out met inhoud

Werk met je lichaam en geest

\

Leer doorzetten

\

Met aandacht voor iedereen

\

Voor dames en heren, jong en oud

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Met praktijkvoorbeelden voor inhoud

Kies voor jezelf

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing. 
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !