Sportstimulering: boksen voor scholen en instellingen 

Op een leuke manier kennis maken met boksen 

Ervaren trainer geeft sportstimulering lessen 

Boksen is voor jong en oud

By cobra boxing

Sportstimulering is een leuke manier om in contact te komen met een sport als boksen. Er worden duidelijke regels afgesproken en nageleefd. Er wordt aandacht besteed aan de uitvoering maar ook aan de samenwerking. De lessen zijn afgestemd op de leeftijdscategorie en de samenstelling van de groep. Het doel is om samen een uitdagende sportbeleving te ervaren waar met plezier op terug gekeken wordt. 

Sportstimulering moedigt het gezond bewegen aan. Boksen is een lastiger sport dan het op het eerste oog doet vermoeden. Doordat je samen met een ander oefeningen moet doen is er een mate van vertrouwen nodig en moet de deelnemers uit hun comfortzone komen. Er wordt aangemoedigd en getemperd, net wat nodig is. 

Met de handschoenen aan
Deelnemers wordt de basishouding voorgedaan en stapsgewijs naar het moment gebracht waarbij de bokshandschoenen aan mogen. Met verschillende oefeningen stoten we op elkaars handschoenen. Om het geheel als een volleerd bokser af te sluiten gaan we zelfs met elkaar Spelboksen. Uiteraard onder toezicht en niet op het hoofd. Deze assertiviteitsoefening is een unieke en leerzame ervaring. 

Een prima invulling voor een korte les, een boeiende ochtend of middag of meerdere dagdelen.

Neem direct contact op. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Zijn er wensen om rekening mee te houden?
Wij kunnen de les aanpassen naar een specifiek doel of thema. Vraag dan een gesprek aan of stuur ons je idee. Wij onderzoeken dan samen met de opdrachtgever alle mogelijkheden!

Nieuwsgierig? 

Samen genieten van de bokssport

\

Persoonlijke aandacht, ook in groepsverband

\

Ervaren trainers in bezit van VOG

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Met deelname certificaat

Sportief en leerzaam

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing. 
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !