Voor Recreant tot wedstrijdbokser

    BOKSEN IN APELDOORN

Jeugd, heren en dames van alle leeftijden boksen in Apeldoorn

Boksen in Apeldoorn voor recreanten tot wedstrijdboksers

By cobra boxing

Boksen in Apeldoorn….
Wij zijn echte boksliefhebbers. En ons hele leven al bij het boksen betrokken. Niet alleen het boksen zelf vinden we mooi. De vriendschap, het doorzettingsvermogen en het wederzijds respect ligt ons na aan het hart. Wil jij dat ook ervaren in een stimulerende omgeving? Vooruitgang boeken met je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan privé maar ook in groepslessen.

Boksen moet plezier geven
Boksen gaat om vooral om beheersing, fysieke en mentale kracht en uithoudingsvermogen. Onderschat ook het belang van behendigheid, reactievermogen, zelfvertrouwen en timing niet. Wij kunnen je daarbij helpen.

Plezier in de sport en respect voor elkaar staat centraal. Boksen is een individuele sport waarbij we elkaar nodig  hebben om beter te worden. We hebben veel verschillende mensen binnen het ledenbestand die allemaal dezelfde passie voor boksen delen. Kom erbij, iedereen is welkom!

Alleen, in een kleine groep of gemend.
Cobra Boxing team werkt nauw samen met ABCC Apeldoorn. Deze boksvereniging en Cobra Boxing leveren ondersteuning als trainer en coach voor de  wedstrijdgroep. Er is een jeugdgroep, recreantengroep, damesgroep (met dame als coach) en een wedstrijdgroep. Voor elke wens en elk niveau.

ABCC Apeldoorn en Cobra Boxing / Personal Training op een toplocatie
Alle lessen worden gegeven op het FSG Campus. Er staat een Olympisch formaat wedstrijd boksring en er is fitness apparatuur. Natuurlijk zijn er stootzakken maar ook is er een grote trainingshal, en zijn er buitensportfaciliteiten. Op hetzelfde terrein beschikken we over fysiotherapeuten, krachttrainers, kledingkluisjes, doucheruimten, een kantine en ruime parkeergelegenheden. De samenwerking met andere verenigingen zorgt ervoor dat we elkaar versterken op juist de gebieden waar specialisaties liggen. Dat is wat Cobra Boxing is.

Iedereen telt mee

Boksen in goed gezelschap

\

Rijksgecertificeerde trainers

\

Aangesloten bij de Boksbond

\

Internationale bokscoach ervaring

\

Gespecialiseerd in kidstraining en talentontwikkeling

\

In bezit van een recent VOG

Durf jij het ook aan?

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing.
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !