workshop boksen voor groepen

Workshop boksen in good  boxing company

wat is jouw doel?

Workshop boksen voor iedereen

By cobra boxing

Hoe verhoudt een workshop boksen zich tot het bedrijfsleven, sociale omgang of teamprestaties? Een bokser deelt uit, pareert, toucheert, geeft signalen af, incasseert en beweegt om op een sportieve en competitieve manier tot het best mogelijke resultaat te komen. Dat gaat niet zonder een goede voorbereiding, je pitch, strategie, een goede analyse.

Er zijn veel leerzame parallellen te trekken tussen deze zaken en taken en boksen. Met mijn ervaring als onderofficier bij Defensie, Hoofdcoach jeugd voor de Nederlandse Boksbond en carrière bij o.a. een internationale groothandel en bedrijven in de retail dienstverlening put ik uit veel voorbeelden.

Boksen en je taken volbrengen

Er zijn veel leerzame parallellen te trekken tussen zaken en taken in het bedrijfsleven en de complexiteit van het boksen.

In een leuke interactieve workshop boksen gaan we aan het werk met de voorbereiding, onze analyse, de signalen en reflexen, het lezen van de ‘tegenstander’ en meer.

De workshop wordt gegeven door een ervaren instructeur met liefde voor lesgeven, bedrijfsprocessen en veel ervaring in de bokssport. Wil jij met je bedrijf, school of club een sportieve workshop beleven en je houding verbeteren? Sterker in je schoenen staan en zelfvertrouwen uitstralen?

Eens echt met de handschoenen aan
Een teambuilding is vaak leerzaam maar met deze inspanning erbij… is het een ook een unieke en leerzame ervaring op persoonlijk vlak. 

Een prima combinatie voor een lesuur, boeiende ochtend of middag of meerdere dagdelen.

Neem direct contact op. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Persoonlijke doelen halen of stress aflaten?
Wil jij je persoonlijke doelen en ontspannen door inspannen? Even stress aflaten? Vraag dan een intakegesprek aan of kom langs op onze vrije inlooplessen. Wij begrijpen wat je beweegt!

Waar voor je geld

geniet van wat je doet

\

Persoonlijke aandacht, ook in groepsverband

\

Door een ervaren veelzijdige instructeur

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Met deelname certificaat

Sportief en leerzaam

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing.
Vraag vrijblijvend een offerte aan !