In goed gezelschap verbeteren

    SMALL GROUP TRAINING IN APELDOORN

Jeugd, heren en dames van alle leeftijden boksen in Apeldoorn

Groepstraining in Apeldoorn

By cobra boxing

Trainen in kleine groepen in Apeldoorn….
Wij zijn echte bokssportliefhebbers en ons hele leven bij het boksen betrokken. Niet alleen het boksen zelf, de complexiteit van de sport en de veelzijdigheid in trainingen vinden we mooi. De vriendschap, het doorzettingsvermogen en het wederzijds respect ligt ons na aan het hart. Wil jij dat ook ervaren in een stimulerende omgeving? Vooruitgang boeken met je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan privé maar ook in groepslessen.

Small Group Training
Met Small Group Training krijg je persoonlijke aandacht en deel je de tijd met een paar anderen. Hierdoor wordt het financieel aantrekkelijk en ga je niet op in de massa. Een Small Group Training bestaat uit niet meer dan 8 personen waardoor ook een onderling prettige sfeer ontstaat en er ruimte is voor extra begeleiding.

ABCC Apeldoorn en Cobra Boxing / Personal Training op een toplocatie
Alle lessen worden gegeven op het FSG Campus. Er staat een Olympisch formaat wedstrijd boksring en er is fitness apparatuur. Natuurlijk zijn er stootzakken maar ook is er een grote trainingshal, en zijn er buitensportfaciliteiten. Op hetzelfde terrein beschikken we over fysiotherapeuten, krachttrainers, kledingkluisjes, doucheruimten, een kantine en ruime parkeergelegenheden. De samenwerking met andere verenigingen zorgt ervoor dat we elkaar versterken op juist de gebieden waar specialisaties liggen. 

Trainen met plezier
Een training bestaat uit verschillende onderdelen en is nooit hetzelfde. We trainen  beheersing, fysieke en mentale kracht en uithoudingsvermogen. Onderschat ook de waarde en het belang van behendigheid, reactievermogen, zelfvertrouwen en timing niet.  Plezier in de sport en respect voor elkaar staan centraal. Kom erbij, iedereen is welkom!

Iedereen telt mee

Boksen in goed gezelschap

\

Rijksgecertificeerde trainers

\

Aangesloten bij de Boksbond

\

Internationale bokscoach ervaring

\

Gespecialiseerd in kidstraining en talentontwikkeling

\

In bezit van een recent VOG

gratis proefles

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing.
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !