Padstraining voor sporters, trainers en instructeurs

 PADS training 

meer focus. meer scherpte. inslijpen van (re)acties.

PADS training vanuit de praktijk

By cobra boxing

Padstraining voor iedereen…

Een training op de stootpads kan veel doelen dienen. De soort padstraining is ondergeschikt aan het beoogde doel. Onze padstraining bestaat dan ook voor een deel uit bijvoorbeeld technische vaardigheden, reflextraining, mentale training, uithoudingvermogen en motorische vaardigheden, voor fitnessbokser tot wedstrijdbokser. Voor instructeurs en beginnende trainers gaan we door op het juiste gebruik van de pads en oefeningen die uit de werkelijke bokspraktijk komen. 

Padstraining voor beginnende en wedstrijdsporter
Er zijn verschillende aanbieders die iets met pads doen. Niets mis mee, je kunt het op verschillende manieren gebruiken voor je uithoudingsvermogen. Door onze jarenlange ervaring met tientallen boksers en internationale talenten hebben we een optimale techniek ontwikkelt die zorgt dat de sporter net een stuk verder gaat, fysiek en mentaal.

We helpen iedereen verder
Een padstraining kent steeds verschillende opdrachten, intensiteiten en situaties. Zoals ook in het boksen nooit een situatie hetzelfde is bootsen we dat op de pads na. Aan de hand van voorbeelden wordt je gevraagd om een opdracht uit te voeren. Daardoor ben je helemaal in een boks state-of-mind. We streven er naar dat je na de training met een tevreden en voldaan gevoel weer uitkijkt naar de volgende keer.

Padstraining voor trainers en fitnessinstructeurs
Door een toenemende vraag zijn wij gestart met een aanvullende cursus padstraining voor beginnende trainers en instructeurs. Wil je meegenomen worden, geïnspireerd raken en aan jouw niveau als padsinstructeur werken? De kwaliteit van uitvoering van de oefeningen verbeteren en waardevolle tips en trics mee naar huis nemen? Er zijn meer dan 15 jaar internationale bokservaring en benchmarking met verschillende collega trainer-coaches in de lessen verweven.

Krijg je er al zin in? Geef je dan op voor een van de cursusdagen.

De middag bestaat uit een korte introductie, de verschillende materialen en padssoorten, padstechnieken, je houding en het uitvoeren van een aantal disciplines. We sluiten af met een korte evaluatie en een drankje. Elke deelnemer ontvangt een certificaat van deelname.

Beschikbare cursusdagen:
Vrijdag 25 maart 14.00 uur. Maximaal 10 deelnemers.
Een individuele training kan ook op afspraak. Neem dan contact op.

Deelnamekosten 75,- per persoon, incl. zelf meegebrachte bokser/sporter.

Een fantastische work-out met inhoud

Werk met je lichaam en geest

\

Leer doorzetten

\

Met aandacht voor iedereen

\

Voor dames en heren, jong en oud

\

Trainers in bezit van rijksgecertificeerd diploma

\

Met praktijkvoorbeelden voor inhoud

Kies voor jezelf

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing. 
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !