Bedrijfseigenaar, directeur, ondernemer, manager, wees welkom bij de

    APPOLDRO BUSINESS BOXING CLUB

Business Boxing, beleef de historie van het boksen in Apeldoorn

De Business Boxing Club in Apeldoorn voor ONDERNEMERS EN MANAGERS.

en wie daarvan ooit eens in een echte boksring wil staan

By cobra boxing

Boksen in Apeldoorn voor ondernemers en managers….
Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door meer dan vijftig jaar kennis van de bokssport op internationaal niveau op u los te laten. Wij geven u niet alleen een begeleiding op maat maar leren u écht boksen, uiteraard afgestemd op uw kunnen en wensen. U wordt uitgedaagd om het beste uit uzelf te halen.

Hoe?
Dat doen we in een vaste groep waarin we hard werken aan een inspirerende start van de dag waarna u ook onderling contacten kunt uitwisselen in de prachtige bistro van Urban. Uiteraard na een verkwikkende douche in onze ruime kleedkamers. En wie weet raakt u wel zo enthousiast dat u eens in een echte boksring wilt staan op onze Appoldro Boxing Cup, hét boksgala voor ondernemers.

Boksen moet plezier en meerwaarde geven
Boksen gaat om vooral om beheersing, fysieke en mentale kracht en uithoudingsvermogen. Onderschat ook het belang van behendigheid, reactievermogen, zelfvertrouwen en timing niet. Wij helpen u de balans te vinden die u zoekt of wanneer u daar naar op zoek bent, om helemaal diep te gaan om daarna supergemotiveerd de dag te starten.

De Business Boxing Club geeft u de kans om met gelijkgestemden dezelfde passie voor boksen te delen. Hard werken vereist scherpte en voorbereiding. Plan, do, check, act, als in boksen. Door even helemaal het hoofd leeg maken en er keihard tegenaan te gaan, maar ook ervaren wat topsporters ervaren, de technieken gebruiken die topboksers gebruiken en onze boks-metaforen verwerken in uw presentaties, we zoeken in alles meerwaarde.

07.00 tot 08.00 uur, maar ook ’s avonds
We starten op maandag, woensdag en vrijdag om 07.00 uur en gaan vlot aan het werk. Om 08.00 uur zijn we klaar en kunnen we nog even napraten en fit naar de zaak. Daar zullen de anderen versteld staan van uw en onze energieke houding en uitstraling. Immers, de trainer is zelf ook ondernemer en manager en weet wat nodig is. Door onze samenwerking met ABCC Apeldoorn kunt u ook gerust een les in de avond bezoeken. Echt een uitkomst als u in de ochtend geen tijd hebt. Ook dat is de meerwaarde van de Business Boxing Club.

Business Boxing Club op een toplocatie
Alle lessen worden gegeven op het FSG Campus. Er staat een Olympisch formaat wedstrijd boksring. waar je ook de technieken gaat leren. Natuurlijk zijn er stootzakken maar ook is er een grote trainingshal en zijn er buitensportfaciliteiten. Op hetzelfde terrein beschikken we over fysiotherapeuten, krachttrainers, kledingkluisjes, doucheruimten, een kantine en ruime parkeergelegenheden. De samenwerking met andere verenigingen zorgt ervoor dat we elkaar versterken op juist de gebieden waar specialisaties liggen. Dat is wat Cobra Boxing is.

Omdat je met minder geen genoegen neemt

Boksen in goed gezelschap

\

Rijksgecertificeerde trainers

\

Aangesloten bij de Boksbond

\

Internationale bokscoach ervaring

\

Trainers zijn zelf bedrijfsmanagers

\

Fit for function

Boksen en Sales

Durf jij het ook aan?

 

Beleef plezier aan de begeleiding en lessen van COBRA Boxing.
Vraag vrijblijvend een gesprek of proefles aan !